003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
NUKAT
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
20210929020100.0
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
9788320818611
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
OLSZT 003/BT
OLSZT 003/BT
LUBL 58/ASs
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
Książka
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
Milewska, Mariola.
41177
920 -ISBN [ , ]
978-83-208-1861-1
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
Podstawy gastronomii /
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
Warszawa :
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
2010.
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
364 s. :
il. ;
24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
Tekst
txt
rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
Bez urządzenia pośredniczącego
n
rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
Wolumin
nc
rdacarrier
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
Bibliogr. przy rozdz.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
UDC-P058
5491
64
GOSPODARSTWO DOMOWE. GASTRONOMIA. HOTELARSTWO.
7665
(075.8)
(Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty).
7666
(091)
(Opracowania historyczne).
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
UDC-P058
5493
640.41/.42
Hotele. Motele. Pensjonaty. Mieszkania i pokoje do wynajęcia. Hotelarstwo.