KATALOG GŁÓWNY
Kontrast
152999 (to nie jest sygnatura)

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20100630141054.0

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788360197882

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/BK
SZCZ U/KLR
SZCZ U/MS

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

044 -Kraj miejsca wydania [ , ]

Polska

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Dominik, Piotr
(technologia żywności).
14650

920 -ISBN [ , ]

978-83-60197-88-2

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego /
Piotr Dominik, Witold Drogoń.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

2009.
Warszawa :
ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna,

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

174 s. ;
24 cm.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
5603
658.1/.5::338.46
Organizacja przedsiębiorstwa usługowego.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
5493
640.41/.42
Hotele. Motele. Pensjonaty. Mieszkania i pokoje do wynajęcia. Hotelarstwo.

980 -Symbol UKD [ , ]

658.1/.5::338.46:640.41/.42

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Drogoń, Witold.
14653

Egz.

Numer inwentarzowy Status udost. Data inwentaryzacji Lokalizacja Sygnatura
T.10984-112010-06-25TT.10984