152999 (to nie jest sygnatura)
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20100630141054.0
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788360197882
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/BK
|
|
SZCZ U/KLR
|
|
SZCZ U/MS
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
|
Polska
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Dominik, Piotr
|
|
(technologia żywności).
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-60197-88-2
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego /
|
|
Piotr Dominik, Witold Drogoń.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna,
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
174 s. ;
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
658.1/.5::338.46
|
|
Organizacja przedsiębiorstwa usługowego.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
640.41/.42
|
|
Hotele. Motele. Pensjonaty. Mieszkania i pokoje do wynajęcia. Hotelarstwo.
|
980 -Symbol UKD [ , ]
|
658.1/.5::338.46:640.41/.42
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Drogoń, Witold.
|
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Lokalizacja
|
Sygnatura
|
T.10984 | -11 | 2010-06-25 | T | T.10984 |
|