133921 (to nie jest sygnatura)
|
003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
|
NUKAT
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20210311014200.0
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
0285630555
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
KAT U/43IP
|
|
pol
|
|
rda
|
|
KAT U/43IPs
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
920 -ISBN [ , ]
|
0-285-63055-5
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Murder on the menu :
|
|
cordon bleu stories of crime and mystery /
|
|
edited by Peter Haining.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
First published.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
London :
|
|
Souvenir Press,
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
415, [1] stron ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
Tekst
|
|
txt
|
|
rdacontent
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
|
rdamedia
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
Wolumin
|
|
rdacarrier
|
655 -Hasło w funkcji tematu formalnego [ , ]
|
Nowele kryminalne anglojęzyczne
|
|
antologie.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Haining, Peter
|
|
(1940-2007).
|
|
Redaktor
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Souvenir Press.
|
|
Wydawca
|
Egz.
Lokalizacja
|
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
Uwagi nie widoczne w OPAC
|
BM | -3 | BC.2992 | R033582996 |
|