KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). ( w 7 rekordach )


  1. Wiśniewska, Małgorzata Z.
  1. Model oceny dojrzałości systemu jakości w przedsiębiorstwach branży spożywczej na podstawie wymagań norm ISO serii 9000 / Małgorzata Wiśniewska. - Sopot, 1997.
  2. Uniw. Gdański 1997.07.04
  3. OPI online
  4. Kp. Zarządzanie jakością i innowacyjność w świetle doświadczeń organizacji Pomorza / Małgorzata Z. Wiśniewska, Piotr Grudowski. - Gdańsk, 2014.
  5. Kp. Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji / Małgorzata Z. Wiśniewska, Piotr Grudowski. - Warszawa, 2019.
  6. OPI online
  1. Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
  1. Doskonalenie produktu i przedsiębiorstwa na tle problemów towaroznawczych /
  2. Droga przedsiębiorstwa do uzyskania certyfikatu ISO 9000 : praktyczny poradnik menedżera / Wiśniewska, Małgorzata
  3. Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym /
  4. Jakość usług medycznych : instrumenty i modele / Wiśniewska, Małgorzata
  5. Jakość usług medycznych : instrumenty i modele / Wiśniewska, Małgorzata
  6. Zarządzanie jakością : wybrane zagadnienia /
  7. Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Wiśniewska, Małgorzata