KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Menedżer gastronomii : jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Cz. 2, Zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem /

jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny.
Cz. 2, Zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem /
Mołoniewicz, Jan Marek.
Jan Marek Mołoniewicz.
Wydanie II, [stan prawny na październik 2016 r.].
Czytelnia ul. Mickiewicza 66 (Organizacja i zarządzanie), Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 (Zarządzanie przedsiębiorstwem 27/9)
Warszawa :
Moja Consulting Jan Mołoniewicz,
2018.
190 stron : ilustracje ; 24 cm.
Tytuł części z okładki.
Informacje o stanie prawnym ze strony 6.
978-83-939448-4-2


 



aspekt ekonomiczny
Gastronomia
Gastronomia -- aspekt ekonomiczny -- poradniki.
Gastronomia -- zarządzanie -- poradniki.
poradniki.
Restauracje
Restauracje -- zarządzanie -- poradniki.
zarządzanie

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BE S.98668 Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 : Zarządzanie przedsiębiorstwem 27/9
krótkoterminowe Zamów
BE S.98667 Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 : Zarządzanie przedsiębiorstwem 27/9
krótkoterminowe Zamów
BE S.98666 Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 : Zarządzanie przedsiębiorstwem 27/9
krótkoterminowe Zamów
BE E.81374 Czytelnia ul. Mickiewicza 66 : Organizacja i zarządzanie
krótkoterminowe Zamów
Rekord:
ISBN: