KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Menedżer gastronomii : jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Cz. 1, [Otwieranie lokalu, zarządzanie jakością menu, marketing, obsługa gościa] /

jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny.
Cz. 1, [Otwieranie lokalu, zarządzanie jakością menu, marketing, obsługa gościa] /
Mołoniewicz, Jan Marek.
Jan Marek Mołoniewicz.
[Stan prawny na październik 2016 r.].
Czytelnia ul. Mickiewicza 66 (Organizacja i zarządzanie)
Warszawa :
Moja Consulting,
2017.
263 s. : il. ; 24 cm.
Tyt. części z okł.
Inf. o stanie prawnym ze wstępu s. 6.
978-83-939448-3-5


 



aspekt ekonomiczny.
Gastronomia
Gastronomia -- aspekt ekonomiczny.
Gastronomia -- zarządzanie.
Restauracje
Restauracje -- zarządzanie.
zarządzanie.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BE E.81372 Czytelnia ul. Mickiewicza 66 : Organizacja i zarządzanie
krótkoterminowe Zamów
Rekord:
ISBN: