KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Etyka a to, co jemy /

Ethics of what we eat
Singer, Peter (1946- ).
Peter Singer, Jim Mason ; przełożyła Elżbieta de Lazari.
Warszawa :
Wydawnictwo Czarna Owca,
2012.
470, [1] s. ; 23 cm.
Tyt. oryg.: The ethics of what we eat : why our food choices matter.
Bibliogr. w przypisach. Indeks.
978-83-7554-394-0
179:502:502.12:613.261




Etyka ekologiczna. Etyka środowiskowa.

 



Dieta -- aspekt moralny.
Dieta -- etyka
Etyka
Hodowla zwierząt -- etyka
Produkcja zwierzęca -- aspekt moralny.
Przemysł spożywczy -- etyka
Żywienie -- aspekt moralny.
Żywność
Żywność zdrowa

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BNS H.25133 Tylko na miejscu 14/10/2013 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: