232333 (to nie jest sygnatura)
|
003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
|
NUKAT
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20220303015700.0
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788389184238
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
WA 14/IB
|
|
WA 14/IB
|
|
WA 14/MB
|
|
LUBL U/MGas
|
|
SZCZ M/AB
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Górska-Warsewicz, Hanna.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-89184-23-8
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Rachunkowość i finanse w gastronomii /
|
|
Hanna Górska-Warsewicz.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Format-AB,
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
367 s. :
|
|
il. ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
Tekst
|
|
txt
|
|
rdacontent
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
|
rdamedia
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
Wolumin
|
|
rdacarrier
|
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
|
Książka zgodna z programem nauczania nr 512[03] dla technika organizacji usług gastronomicznych.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Gastronomia
|
|
rachunkowość
|
|
podręczniki dla szkół średnich.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Gastronomia
|
|
finanse
|
|
podręczniki dla szkół średnich.
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Wydawnictwo Format-AB.
|
Egz.
Lokalizacja
|
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Data inwentaryzacji
|
T | -11 | T.20025 | T.20025 | 2018-02-06 |
|