KATALOG GŁÓWNY
Kontrast
197035 (to nie jest sygnatura)

003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]

NUKAT

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20170110013800.0

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

1855016176

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/JS
SZCZ U/JS

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

920 -ISBN [ , ]

1-85501-617-6

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Classic chinese cuisine :
[tempting recipes for all occasions] /
ed. by Rosemary Moon ; illustrations by Camilla Sopwith and Rod Ferring.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

London :
Tiger Books International,
1995.

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

252 s. :
il. ;
24 cm.

336 -Typ zawartości [ , ]

Tekst
txt
rdacontent

337 -Typ mediów [ , ]

Bez urządzenia pośredniczącego
n
rdamedia

338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]

Wolumin
nc
rdacarrier

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Indeks.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
5501
641.55/.56(083.12)
Przepisy kulinarne. Książki kucharskie.
8655
(510)
(Chiny. Chińska Republika Ludowa).
7644
=111
=Język angielski.

980 -Symbol UKD [ , ]

641.55/.56(083.12)(510)=111

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Moon, Rosemary.
Red.
100102

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Sopwith, Camilla.
Il.
100103

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Ferring, Rod.
Il.
100104

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Tiger Books International.
pbl
100101

Egz.

Lokalizacja Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Status udost.
BMBC.78662015-05-29-3