KATALOG GŁÓWNY
Kontrast
101392 (to nie jest sygnatura)

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20070315155141.9

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

837187328X

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U
SZCZ U

041 -Język dokumentu [0, ]

polski
polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery powiązań z B-I [ , ]

94021;93198

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [ , ]

WIŚNIEWSKA, MAŁGORZATA

920 -ISBN [ , ]

83-71873-28-X

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1, ]

Normy ISO 9000 oraz metoda HACCP w zakładowym systemie jakości przedsiębiorstwa spożywczego /
Małgorzata Wiśniewska.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Gdańsk :
Ośrodek Doradztwa i Treningu Kierowniczego,
2000.

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

87 s. :
wykr. :
24 cm.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Bibliogr

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
5711
UDC-P058
Przemysł spożywczy.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

:614.3

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

:658.56

980 -Symbol UKD [ , ]

664:614.3:658.56

Egz.

Lokalizacja Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy Status udost.
T2003-04-24T.7349-11